/tema

Praėjo pusė metų: kokius išsikeltus 2022 m. tikslus man pavyko įgyvendinti?

Prieš pat prasidedant 2022-iesiems, išsikėliau 6 didelius tikslus, kuriuos noriu pasiekti ir įgyvendinti per šiuos metus. Jau praėjo lygiai pusmetis, todėl manau, kad pats laikas pasidaryti šiokią tokią savirefleksiją ir pažiūrėti kokiose stadijose yra numatyti dalykai. 😁

Šitai sekasi neblogai, bet galėtų būti geriau. Šią dieną esu visiškai perskaičiusi tik vieną knygą – „Introverto pranašumai”, kuri yra apie pardavimus, kaip parduoti savo paslaugą ar bet ką kitą. Iš ties labai puiki knyga, kurią žadu laikyti savo knygų lentynoje, nes joje gausu informacijos, kurią gali bet kada atsiversti ir prisiminti. 

introverto pranasumai knyga

Turiu ir dar numačiusi ką reiktų perskaityti, dvi iš knygų jau esu pradėjusi: James Clear „Atominiai įpročiai” esu 137 puslapyje. Tai knyga apie tai, kai išsiugdyti gerus ir atsikratyti blogų įpročių. Išties protinga ir daug turinti knyga, reikėtų pabaigti skaityti ir pradėti taikyti gyvenime. Taip pat pradėjau ir Wally Olins „On Brand” knygą, kuri gal ir negali būti priskirta prie saviugdos tiesiogiai, tačiau šimtu procentu susijusi su mano specialybe. Įveikiau viso labo 68 psl. kol kas. Knyga ne pramoginė, todėl sudėtingesnė skaityti. 

atominiai iprociai knyga

Eilėje stovi ir laukia būti pradedama ir Dale Carnegie knyga „Kaip atsikratyti nerimo ir pradėti gyventi”. Nerimas – kasdienis mano palydovas, todėl išmokti su juo pakovoti – tikrai būtų naudingas įgūdis. Kadangi dvi knygas esu pradėjus, trečiosios jau „nebepraimsiu”, bet žadu greitu metu pabaigti įpročių knygą, tai jau tada imsiuos šiosios. 

Tikslas – 5 knygos, tačiau penktosios dar nenusižiūrėjau – jau paskutinioji bus tokia, kokią duos likimas, kokia bus pirmoji sudominus tinkamu laiku ir vietoje. 😊

Su kilogramais žinios liūdnos, nes aš per pusmetį nesugebėjau jo numesti nei vieno. Na gal vieną. Bet, jei atvirai, į tą svorio metimą ir nesu susiorientavus. Geriau sekasi vykdyti antrąjį punktą – įprotis sportuoti ir judėti. Jau du mėnesius sportuoju grupinėse treniruotėse sporto salėje, o kai neinu į treniruotę, pavaikštau bent 10 tūkst. žingsnių. Pajutau judėjimo ir pramankštinto kūno džiaugsmą, laisvę ir naudą ir viskas suveikė taip, kad papildomi kilogramai net ir nebekliūna – atrodo, kad viskas su manimi ok ir tokio kiekio numesti man tikrai nereikia. 

Spinta tikrai papilnėjusi drabužių, kuriuos su mielu noru renkuosi ir, dabar ne tai kad neturiu ką rengtis, o nebeišsirenku ką pirmiau – nes visko norisi. 😂 Išsiaiškinti ir nuspręsti ko aš noriu iš stiliaus ir rūbų man labai labai padėjo – dabar bet kokius tris dalykus ištraukusi iš spintos net užsimerkusi galiu apsirengti ir bėgti kur man reikia. Labai pasiteisinęs dalykas, dokumentuoju procesą, jau yra išėję trys dalys: pirmoji kapsulinės spintos kūrimo dalis, antroji ir trečioji čia

Auskarų vėrimą jau pradėjau ir prasivėriau keletą naujų skylučių per savo gimtadienį, pavasarį. Dabar jau ausys baigia pilnai pilnai sugyti, ruošiuosi ir planuoju antrą vizitą pabaigti jau visus vėrimus, o vėliau – tatuiravimas. Dabar mano ausys atrodo štai taip (prieš tai buvo tiesiog standartiniškai po skylę kiekvienam spenely): 

Vėriausi auskarus Vilniuje, Gincė Piercing & Tattoo salone. Pirserė Gintarė labai faina, maloni ir profesionali – vėrimai taiklūs, skaudėjo minimaliai, užgijo be jokių komplikacijų. Kartosiu vizitą vėl čia, nes neturiu nei noro nei poreikio ieškoti kažko kito. Galbūt ir tatuiruotę susiderinsiu ten pat, nes kol kas tai visiškai pasitikiu ten dirbančiomis specialistėmis. 

Šis įrašas – jau 56 šiais metais, todėl valio valio valio, tikslas jau įgyvendintas ir blogo aktyvumas mane pilnai tenkina. Tokiais tempais ir dvigubai parašysiu, negu buvau užsibrėžusi! Tiesa, daug įtakos skaičiui turi atsiradusi nauja kosmetikos ir grožio naujienų rubrika bei su manimi šiemet rašo ir mano sesuo, kurios keletą įrašų jau esate skaitę. 😊 Tiesa, mielai priimu visų mergaičių ir merginų norą parašyti kažką į Influx – jei turi straipsnį ar įdėją jam ir nori rašyti – raštelk man el. paštu info@influx.lt 🌸 

Na ką, savirefleksija baigta. Labai džiaugiuosi, kad nusprendžiau išsikelti viso labo kelis tikslus ir juos per metus pasiekti – per didelis tikslų kiekis spaudžia, verčia skubėti ir negali pasimėgauti procesu. Kol kas matau, kad sekasi puikiai, tad tokiu neįtemptu ir nespaudžiančiu greičiau pabaigti greičiu žadu važiuoti ir toliau. Gero likusio 2022 pusmečio! 

Reklama:
SKAITOMIAUSI:
Reklama: