Reikia gi kažkaip apžvelgti tuos 2023-iuosius metus, ar ne? Sugalvojau, kad padarysiu tokį nedidelį, bet viską reziumuojantį grožio nominacijų įrašą. Tikiuosi, bus įdomu skaityti! 💙 

Nominacija “GERIAUSIAS METŲ PIRKINYS”

Meluočiau, jeigu metų pirkiniu nenominuočiau savo brangiausio pirkinio: Dyson Airwrap’o. 😊 Visi plaukų formavimo įrankiai, kurių man reikia – viename. Paprastas ir patogus naudojimas, kompaktiškumas ir visad geras rezultatas mane vis dar džiugina kiekvieną dieną. Ilgai svajojau apie šį prietaisą, tačiau tik šiemet išdrįsau įsigyti ir nebuvo nei sekundės, kad gailėčiausi: geriausias metų grožio pirkinys, kurio niekam neatiduočiau.

Nominacija “METŲ PREKĖS ŽENKLAS”

Kiekvienais metais labiau palinkstu tai prie vieno, tai prie kito prekės ženklo, kiekvienais metais išbandau bent kelis naujus. Šiais metais galiu sakyti, kad maloniausias atradimas ir testavimas buvo su Artdeco prekės ženklu. Būtent šiais metais pabandžiau daugiau šio prekės ženklo produkcijos ir mane sužavėjo dauguma bandytų produktų, prie kurių ranka tiesiasi dažnai iki dabar. Pigmentuotos ir ilgai išliekančios formulės, gražios pakuotės, neperdėta kaina. Mėgstamiausius produktus palieku žemiau:

Nominacija “METŲ NESUSIPRATIMAS”

Nuvylusių produktų arba gal geriau sakyti produktų, iš kurių tikėjausi daugiau šiemet taip pat netrūko. Labai daug visko atidaviau, išdovanojau, bet nemažai iš ties ir dėjau tiesiai į šiukšlinę, nes net gėda kažkam dovanoti buvo. Tai išrinkau greičiausiai išmestus produktus ir paskyriau jiems šią nominaciją.

Nominacija “PIGIAUSIAS ATRADIMAS”

Pigių perliukų šiemet taipogi netrūko – kai jau pasidarome makiažą, niekas nežino ar tau ant blakstienų Armani tušas ar Catrice, svarbiausia – atlieka mano poreikius pilnai. Mano metų pigiausias atradimas – Catrice Curl It blakstienų tušas.

Šis tušas visiškai MANO tušas – neklampus, šepetėlis su tobulais silikoniniais šereliais, kurie atskiria, nelipina ir padengia blakstienas nuo šaknų iki galiukų. Formulė nei per sausa, nei per šlapia, neapsunkina ir nenusveria blakstienų. Lengva pasidažyti, neišsibadau akių ir neišsitepu vokų, netepa, nebyra. Kainos visose parduotuvėse nežymiai skiriasi, bet šiaip jis kainuoja apie 5,5 euro.

Nominacija “METŲ INGREDIENTAS”

Odai naudingų ingredientų žinome labai daug, labai daug ir naudojame. Tačiau vienas ingredientas šiemet man padarė daugiausia naudos ir aš jį myliu visa savo širdimi – tai yra glikolio rūgštis. Glikolis mano riebiam odos tipui yra tarsi stebuklinga burtų lazdelė, padedanti susitvarkyti su sebumo pertekliu, šveičianti odos paviršių, o taip pat – padedanti išvalyti odą nuo makiažo likučių taip, kad pamiršau visus užsikišusių porų bėrimus.

Mano dermatologas supažindino mane su Neostrata Resurface linija – kai buvo labai bloga situacija su oda, naudojau putas ir želę su glikoliu. Situacija pagerėjo labai greitai ir tada supratau, kad glikolio rūgštis riebiai ir į spuogus linkusiai odai yra ne tik kad metų, bet gyvenimo ingredientas. Svarbu atsargiai elgtis ir pernelyg nesujautrinti odos, nes viskas geriausia, kas su saiku!

Nominacija “METŲ ATRADIMAS”

Noriu šią nominaciją paskirtį skutimosi aliejams. Man kojų ir kitų zonų skutimasis yra tikras galvos skausmas, nes mano oda kažkokia jautri, įnoringa, plaukeliai kieti ir greitai augantys. Visokios skutimosi putas nepadeda nusiskusti be sudirginimo – kažkaip jos man nesuveikia, nepalengvina nei proceso, nei jausmo po skutimosi. Šiemet dingtelėjo mintis išbandyti skutimosi aliejus ir nuo tos dienos, kai pasibandžiau – nenoriu nieko kito. Šiuo metu esu išmėginusi du skirtingus, bet abu skutimosi procesą palengvina – riebaliukas apsaugo odą nuo sudirginimo peiliukais, plaukeliai suminkštėja akimirksniu, o po skutimosi niekas niekur neperšti, netgi mažiau įauginėja plaukai, oda minkšta, graži, nesudirgus. Niekada neatsisakysiu aliejų skutimuisi, apačioje palieku nuorodas abiejų, kuriuos bandžiau iki šiol. Kitą met žadu išbandyti dar daugiau ir atrasti savo vienintelį ir tobuliausią. 😁

Nominacija “METŲ KOSMETIKOS PARDUOTUVĖ”

Šiemet pirkau tikrai nemažai. (: Norėdama dedikuoti šią nominaciją, teko prisiminti kiek ir iš kur. Bet galvoti ilgai nereikėjo – daugiausia užsakymų (16) šiemet padariau Notino.lt el. parduotuvėje. Kiekvieną mėnesį bent vieną užsakymą, o kai kuriais – net tris. 🙂 Kažkaip visuomet, kada tyčia ar netyčia Notino atsidurdavau, būdavo, kad kažko užsinorėdavau. O prie vieno daikto atsiranda ir antras, ir trečias – nes nu negi siūsiesi tik vieną? 😀 Notino asortimentas man patinka, dažnai ten galima rasti visokių kosmetikos naujienų ir brendų, kurių nėra kitose lietuviškose parduotuvėse. Suskaičiavau, šiemet Notino.lt išleidau – 722,82 eurus. Tai vidutiniškai apie 45 eurus kiekvieną kartą užsakydama. :)))

Nominacija “METŲ NAUDOJAMIAUSI”

Tiesiog sumetu produktus, kuriuos šiais metais naudojau daugiausia ir rinkausi tais atvejais, kai kažko naujo nenorėjau, o norėjau patikimo. 🙂

Tiek šiemet nominacijų! Komentaruose labai lauksiu tavo perliukų ir nuvylusių produktų – visada smagu, kai pasidalinate ir padiskutuojam! ❤️ 

4 pakomentavo:
2024-01-04

Kažkada senai esu naudojusi Ardeko ir kiek pamenu labai patiko lupų dažai, pet vidurį jų buvo vazelinas. Labai tinkami pasirodė šaltam orui. Ir turėjau puikaus dizaino dežutę šešėliama ar dar kažkam susidėti. Jau nepamenu ar patiko šešėliai, bet dežutė buvo labai graži. Mano metų atradimas Kiko. Jau nemažai priemonių ištestavau. Patiko lupų dažai, pieštukas antakiams, blizgis lupoms, maža palėtė. Taip pat žavi dizainas. Iš italų to jau neatimsi.

Aš iš Kiko turiu ir esu bandžiusi tik lūpų blizgį, kai buvau Romoj, Kiko parduotuvės buvo pilnos žmonių – tikriausiai ne veltui 😁👏

2024-01-14

Sveiki, kokios įdomios įžvalgos, labai patinka domėtis apie kosmetiką, smagu atrasti naujų gerų produktų. Ačiū jums.

Justina, ačiū, labai malonu, kad skaitai! ❤️

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Reklama:
DAUGIAU APŽVALGŲ IR ATSILIEPIMŲ:
SKAITOMIAUSI:
Reklama: